• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch
 

ESPERO BV brengt uniek product op de markt

Hm Stramien Antw Hr 01

Hm Stramien Antw Hr 02

Hm Stramien Antw Hr 02A

Hm Stramien Antw Hr 03C

Hm Stramien Antw Hr 03B

Hm Stramien Antw Hr 03A

Hm Stramien Antw Hr 04

Hm Stramien Antw Hr 05

Espero BV, ontwikkelaar en producent van mobiele wandsystemen met internationale allure, heeft een primeur met haar volglazen vlakvouwwand Vetro. De Vetro is de eerste volledig glazen vlakvouwwand in de markt van mobiele wanden en dan ook nog eens C2C Bronze gecertificeerd.

Espero, gevestigd in Waalwijk, breidt haar productaanbod uit met de volglas vlakvouwwand Vetro. Dit is een mobiel wandsysteem die bestaat uit afzonderlijke panelen die met scharnieren aan elkaar verbonden zijn. In gesloten positie ogen deze panelen als een volledig vlakke glaswand voor optimale transparantie én geluidsisolatie. Als enige in de markt door de gepatenteerde vergrendeling: de wand vergrendelt zichzelf terwijl je de wand opstelt, waardoor er geen vergrendelingspunten in het zichtvlak van de wand zijn. En met een geluidsisolatiewaarde van Rw = 40 dB is deze glazen vlakvouwwand niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel.

“Ons doel is onze klanten een zo breed mogelijk scala aan duurzame, flexibele ruimtescheidingen aan te bieden..” aldus Mark Delany, directeur Espero BV.

Om dit doel te behalen blijft Espero continue ontwikkelen met haar eigen R&D-afdeling en met het innovatief productieproces speelt ESPERO met superieure kwaliteit razendsnel in op elke vraag. Niet voor niets heeft ESPERO in de loop der jaren een duurzame relatie opgebouwd met zowel architecten als met andere partijen uit de bouwsector.

98% van de van het assortiment is Cradle to Cradle gecertificeerd!

Cradle to Cradle® (C2C)-certificering behelst een elementaire herbeoordeling en herontwerp van producten en processen binnen Espero om de vooraf bepaalde prestatieniveaus te bereiken in elk van de vijf gestelde criteria. Het C2C programma heeft invloed op elk onderdeel van het bedrijf: van voorraadbeheer tot productontwerp, van productie tot technische ondersteuning en verkoop. De focus van Espero is continu gericht op de volledige integratie van C2C in het bedrijf en in haar producten. De Vetro is C2C Bronze gecertificeerd, alle materialen in deze wand kunnen volledig worden hergebruikt. Hierdoor draagt deze wand positief bij aan het milieu.

 


Terug naar het nieuwsoverzicht