• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch
 

ESPERO introduceert: de nieuwe glaswand Visio 100

Geluidsisolerende Mobiele Glaswand Visio 100 | V/d Valk Ridderkerk | ESPERO

ESPERO introduceert: 
de nieuwe glaswand Visio 100


In hedendaagse scholen, cultuurhuizen en multifunctionele centra zijn mobiele wanden niet meer weg te denken. Flexibel in te delen ruimtes geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters. Ruimtes die steeds anders ingedeeld kunnen worden naar de behoefte van het moment.
 
Met de introductie van de Visio 100 en Visio 100 Elite heeft ESPERO een nieuwe standaard gezet. Nog niet eerder was een wandsysteem zo verfijnd ontworpen en toch zo prominent aanwezig. Visio 100 is ontworpen met een minimalistisch design als uitgangspunt. Om tot dit baanbrekende ontwerp te komen, zijn er nieuwe technieken ontwikkeld. De Visio 100 bestaat net als type Sonico uit individueel verplaatsbare panelen die opgehangen zijn aan- en verplaatst worden via een bovenliggende rail. De panelen worden opgebouwd uit een zelfdragend aluminium met staal versterkt frame, waarop aan beide zijden de geharde glazen afwerking wordt aangebracht. De geluidsisolatie wordt gewaarborgd door vergrendelbare klemlijsten en akoestische rubberprofielen. Dankzij het gepatenteerde Quick-mechanisme of semi-automatische systeem bedient u deze wand in luttele minuten, zo houdt u meer tijd over voor belangrijker zaken. De Visio 100 maakt elke ruimte onwaarschijnlijk esthetisch, open en transparant.
 
Talloze mogelijkheden
De Visio 100 is in meerdere uitvoeringen leverbaar, geheel naar uw wens kan het glas rondom worden voorzien van een gelakt kader (Elite uitvoering). Mogelijke afwerkingen van het glas zijn: gelaagd, geëtst, gelakt, voorzien van print of folie en gezandstraald. Als optie is het zelfs mogelijk horizontale jaloezieën in te bouwen. Zo draagt elk detail bij aan een ongekend modern design.
 
Visio 100 Technische Specificaties:

  • Slim-line toepassingen met gemiddelde geluidsisolatiewaarden, geschikt voor alle situaties waar transparantie gewenst is. Geluidsisolatiewaarde mogelijk t/m 44 dB.
  • De (standaard) aluminium cassettes kunnen in elke gewenste Ral-kleur gespoten worden.
  • Optioneel semi-automatisch bedienbare panelen.

 
Meer informatie over de Visio 100, Visio 100 Elite of onze andere multifunctionele wanden, bestekservice en projectpresentatie vindt u op onze website www.espero.nl


Terug naar het nieuwsoverzicht