• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch
 

ESPERO ISO 9001 en 14001 gecertificeerd

ISO 9001 Nederlands Certificaat NCK

Met het behalen van de ISO 9001 en ISO 14001 certificaten (de internationale normen voor kwaliteitsmanagement- en milieusystemen) toont ESPERO aan dat streven naar kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Ook werken wij permanent aan mogelijke verbeteringen van de milieuprestaties binnen ons bedrijf.
 
Bij ons, als producent en leverancier van mobiele wandsystemen, staat klant tevredenheid voorop. Het productieproces, de kwaliteit van de producten, de deskundigheid en het vakmanschap van onze medewerkers; alles is erop gericht de verwachtingen van onze klanten waar te maken en waar mogelijk te overtreffen. Door veelvuldig en intensief contact met afnemers en leveranciers kunnen wij met innovatieve producten snel en flexibel inspelen op nieuwe eisen en wensen.
 
Onze werknemers werken in een prettige en veilige werkomgeving, zowel op kantoor, in de fabriek als op de weg. Zij worden gestimuleerd zich verder te ontwikkelen door juiste begeleiding en het volgen van (aanvullende) opleidingen om ook in de toekomst de hoge kwaliteit en goede service waar wij voor staan, te garanderen.

Het milieu zo min mogelijk belasten is een ander belangrijk speerpunt in ons beleid. Met het behalen van het ISO 14001 certificaat wordt dat gehonoreerd en weten onze klanten dat wij voldoen aan de wet- en regelgeving en het beheersen van milieurisico’s in alle geledingen van onze organisatie.

ESPERO: verantwoord, betrokken, milieubewust.Terug naar het nieuwsoverzicht