• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch
 

Espero wederom partner van Architectenweb

Architectenweb Logo

Misschien heeft u al wel eens van Architectenweb gehoord of bent u ons er zelfs al eens tegengekomen. Zo niet, kunt u ons natuurlijk snel op Architectenweb opzoeken. Middels dit nieuwsbericht kondigen wij aan dat we weer partner worden van Architectenweb.

Wat is Architectenweb?
Architectenweb is het platform voor architecten in Nederland. Er is geen ander platform dat zo intensief gebruikt wordt door Nederlandse architecten als Architectenweb.

Architectenweb werkt nauw samen met de maakindustrie om hun producten en diensten bekend te maken onder de architecten. Espero werkt graag samen met architecten om met onze jarenlange ervaring klanten van een goed advies omtrent mobiele wanden te voorzien.

Bent u benieuwd geworden naar onze presentatie op architectenweb? Ga dan naar ons profiel of lees het interview met Espero, "Partner in beeld".

Wat kunt u van ons verwachten op Architectenweb?
Op Architectenweb zijn onze projecten, maar ook specifieke bestekken en detailtekeningen voor de architect te vinden. Wij zullen aanwezig zijn op diverse netwerkevenementen en congressen die door Architectenweb worden georganiseerd. Als er nieuwe documentatie (folders/brochures) geplaatst wordt zal dit ook op Architectenweb te vinden zijn.

Uiteraard blijven wij u op de hoogte houden via onze eigen website, nieuwsbrief en social media.

 

Untitled Design


Terug naar het nieuwsoverzicht