• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch
 

ESPERO Periodieke Keuring; Onderhoudsgemak voor de klant

ESPERO Periodieke Keuring
Onderhoudsgemak voor de klant

Onze zorg houdt niet op na de levering van een goed eindproduct. Ook nadat een project tot een goed einde is gebracht kunt u altijd op ons rekenen. Daarom komt ESPERO nu met iets nieuws: EPK-onderhoudscontracten. Hiermee verlengen we de standaard garantietermijn van twee jaar met nog eens drie jaar.

Met onze service- en onderhoudsmogelijkheden kunnen wij u ondersteunen in het onderhoud van uw wand(en), waardoor de levensduur wordt geoptimaliseerd. Onderhoud is voor elk type wand  van het 
grootste belang, door tijdig en regelmatig onderhoud voorkomt u eventuele grote problemen en hoge kosten. ESPERO geeft hierover advies, inzicht en denkt mee.

ESPERO biedt in overleg met de opdrachtgever een totaalpakket aan, afgestemd op de specifieke situatie en geeft de maximale zekerheid tegen een zo laag mogelijk kostenniveau. 

Indien gewenst verzorgt ESPERO ook het onderhoud aan mobiele wanden die niet door ESPERO zijn geleverd.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een EPK Plus- of een EPK Extra onderhoudscontract. Voor wanden die intensief worden gebruikt (meer dan vijf wandbewegingen per week) adviseert ESPERO een EPK Extra contract af te sluiten. Daarmee bent u ook verzekerd van service in het weekend.


Een goed onderhouden mobiele wand kan immers wel 20 jaar meegaan!

Mail voor meer informatie.


Terug naar het nieuwsoverzicht