• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch
 

Seminar Cradle 2 Cradle Bouwgroep

Cradle2Cradle Seminar C2C Bouwgroep | ESPERO

Op 15 oktober organiseert de C2C Bouwgroep het seminar "Financieel gezonde gebouwen met Cradle to Cradle" in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) in Rotterdam. Graag nodigen we u uit om u te laten inspireren in een middag met boeiende sprekers en interessante case studies met onderwerpen als Cradle to Cradle, gezond bouwen en financieel gezond bouwen. We geven u deze middag inspirerende tips maar ook concrete voorbeelden mee welke u direct kunt toepassen in de praktijk.

Uiteraard nodigen wij u ook uit voor een aansluitende netwerkborrel met alle partners uit de C2C Bouwgroep. De Instock Food truck zal ons voorzien van een hapje en een drankje. Bij Instock wordt er gekookt met producten die anders waren weggegooid. ’s Ochtends halen ‘food rescuers’ producten op bij Albert Heijn filialen omdat ze daar niet meer verkocht kunnen worden, maar nog wel helemaal prima zijn en aan alle wettelijke eisen voldoen. Hiermee gaan ze u culinair varrassen.

Inschrijven + Kosten:
De deelnamekosten bedragen € 85,-. De opbrengst van de entreekaarten zal volledig ten goede komen aan de Eugene Jansen Foundation.

Locatie:
Innovatie Centrum Duurzaam Gebouwd Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam

Aanmelden:
Aanmelden via de website, vol=vol: www.c2cbouwgroep.nl/seminars/inschrijven/

De eerste 75 inschrijvers ontvangen het inspirerende boek ‘De kracht van duurzaam veranderen’ van Anne-Marie Rakhorst. 


Terug naar het nieuwsoverzicht