• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch
 

Skyfold wint de WAN Product Innovation Award!

Skyfold, de verticaal bewegende, volautomatische, akoestische scheidingswand heeft de World Architecture News (WAN) Awards 2015 gewonnen in de categorie Productinnovatie.

De prestigieuze award, uitgereikt tijdens een gala-evenement in het Bau Expo in München, werd gewonnen nadat de juryleden stemden op Skyfold’s nieuwe Rw=59dB mobiele wand. Espero’s Export Sales Manager Coen Tinga was ter plekke om de prijs in ontvangst te nemen. 

De categorie Productinnovatie van de WAN AWARDS is een onderdeel van een toonaangevende internationale competitie welke het beste in de architectonische producten en materialen viert en bevordert. Deelnemende inzendingen worden van over heel de wereld ingestuurd.

“Dankzij een installatie, gemaakt voor Hendersons Global door onze collega’s van Style in Engeland, viel de keuze van de juryleden op Skyfold” zegt Espero Group Chairman Mark Delany. “In tegenstelling tot het Verenigd Koninkrijk, waar Skyfold nu een vaste waarde is na 10 jaar verkoop, was Skyfold bijna onbekend in Europa. Tot een jaar geleden, toen Espero exclusieve dealer werd van Skyfold in o.a. Duitsland, Benelux, Scandinavië en Rusland. ‘In ons eerste jaar hebben wij projecten gewonnen in Duitsland, Noorwegen en Rusland, maar dat is nog niks in vergelijking met het VK waar alleen al in het laatste jaar meer dan honderd projecten zijn verkocht! Elke maand zien wij de populariteit van Skyfold aanzienlijk toenemen”.

Voor informatie over Skyfold, neem contact op met Espero, lees het artikel op www.worldarchitecturenews.com, ga naar Skyfold op onze website of bekijk onze productvideo.

Terug naar het nieuwsoverzicht