• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch
 

Videoverslag rondleiding vernieuwde Musis Sacrum

IMG_5336

Op zaterdag 11 november 2017 organiseerde Espero samen met Archictectenweb, Van Dongen – Koschuch Architects en Planners en Metaglas een rondleiding door het vernieuwde Musis Sacrum in Arnhem. Onze videograaf, Bob Meulmeester van Profielfilm.nl legde deze speciale middag voor Espero vast.

Er kwamen meer dan 250 personen op het event af. Na de aftrap van Frits van Dongen en Patrick Koschuch vertelde Margriet Lautenbach van Adviesbureau Peutz alles over het tot stand komen van de akoestiek in deze indrukwekkende zaal en hoe Espero daar met haar akoestische panelen in mee heeft geholpen. Dit legt ze nog eens uit in de video in een interview.

Tijdens de rondleidingen die werden gegeven mochten onze collega’s de unieke panelen demonstreren en werd er vol passie verteld over dit project, wat nog niet eerder zo klant specifiek was als deze.

Espero kijkt met trots terug op het “Musisfeest” en wil iedereen nog eens terug laten gaan naar deze enerverende middag. Met speciale dank aan Van Dongen – Koschuch Architects en Planners, Architectenweb en Adviesbureau Peutz.
 


Terug naar het nieuwsoverzicht