• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch

Visio 100

Karakter / Toepassing
De elegante Visio 100 leent zich uitstekend voor toepassingen met gemiddelde geluidsisolatiewaarden, geschikt voor alle situaties waar transparantie en flexibiliteit gewenst is.
Door de verticale profielen is de beglazing zeer goed beschermd, en is de wand uitstekend geschikt voor intensief gebruik.

Paneelafmetingen

Dikte  :  107 mm
Breedte  :  700 - 1300 mm
Hoogte  :  max. 3500 mm


Frame opbouw
De panelen worden opgebouwd uit een zelfdragend aluminium frame, bestaande uit hardaluminium profielen (technisch naturel geanodiseerd) met inwendige stalen verstevigingen. Glas is gevat in rubber dichting in aluminium frame.
Hierdoor ontstaat een lichte doch sterke constructie, geschikt voor de zwaarste omstandigheden.

Paneelaanzicht
Zichtbaar verticaal en horizontaal aluminium omkaderingsprofiel, dat de beglazing beschermt. Standaard uitvoering technisch naturel geanodiseerd aluminium. Als optie in elke gewenste RAL-kleur te lakken.

Beglazing
In een dubbele uitvoering van 6 mm gehard/gelaagd glas volgens Norm EN. 12150 met een tolerantie volgens EN. 572-2.

Geluidsisolatie Rw-waarde (laboratoriumwaarde)
42 dB, 46 dB, 48 dB, 50 dB

Gewicht
42 dB en 46 dB: 44 kg/m2
48 dB en 50 dB: 54 kg/m2

Bedieningsmechanisme
De panelen worden bediend met behulp van het zeer gebruikersvriendelijke Quick-mechanisme (halve slag) en bij het vaste Telescooppaneel (= eind-/sluitpaneel) de gepatenteerde volgorde bediening, waardoor het opstellen en afbouwen van de wand op een snelle en vloeiende manier geschied.
Door het geveerde mechanisme is bij vergrendeling de juiste aandrukkracht van ieder afzonderlijk paneel verzekerd, en daardoor ook de geluidsisolatie.

Rail & Wielstellen
Door de combinatie van een aluminium rail met wielstellen met een kunststof loopvlak, is een geruisloze en soepele verplaatsing van de panelen tot in lengte van jaren gegarandeerd.
De rail is standaard voorzien van aansluitprofielen voor een probleemloze aansluiting van het systeemplafond op de gemonteerde rail. Deze profielen voorkomen tevens dat het plafond beschadigd word bij het verplaatsen van de panelen.

Klik op één van onderstaande keuzes om de tekening te bekijken:


AutoCAD

Uitwisselformaat .DXF

Tekeningen in DXF-formaat zijn uitwisselbaar tussen verschillende CAD programma's.

Industry Foundation Classes (IFC)

Download Revit family (RFA) (plugin vereist)

Voor testen:

HDHVersie: 5.3.0.9