• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch

Visio

Karakter / Toepassing
De elegante Visio leent zich uitstekend voor alle situaties waar transparantie en flexibiliteit gewenst is. De panelen hebben enkel horizontale profielen, waarin ophanging en vergrendeling is ingebouwd, waardoor een groot glasoppervlak overblijft voor optimale transparantie.

Paneelafmetingen

Profieldikte  :  45 mm
Breedte  :  450 - 1240 mm
Hoogte  :  max. 3500 mm, afwijkende maten op aanvraag.


Frame opbouw
De panelen worden opgebouwd uit 2 hardaluminium profielen (technisch naturel geanodiseerd) met inwendige verstevigingen waarin het glas is bevestigd. De profielen grijpen in elkaar, waardoor beschadiging van het glas wordt voorkomen.
De profielen worden aan boven- en onderzijde voorzien van een tochtafdichting

Paneelaanzicht
Zichtbare horizontale aluminium profielen. Standaard uitvoering technisch naturel geanodiseerd aluminium. Als optie in elke gewenste RAL-kleur te lakken.

Beglazing
10 - 12 mm gehard glas volgens Norm EN.12150, met een tolerantie volgens EN. 572-2. Het glas kan op alle gangbare manieren worden bewerkt.

Gewicht
25 óf 30 kg/m2

Bediening
De panelen worden bediend door middel van een in het onderprofiel ingebouwde vloervergrendeling.

Rail & Wielstellen
Door de combinatie van een aluminium rail met wielstellen met een kunststof loopvlak, is een geruisloze en soepele verplaatsing van de panelen tot in lengte van jaren gegarandeerd.
De rail is standaard voorzien van aansluitprofielen voor een probleemloze aansluiting van het systeemplafond op de gemonteerde rail. Deze profielen voorkomen tevens dat het plafond beschadigd word bij het verplaatsen van de panelen.

Klik op één van onderstaande keuzes om de tekening te bekijken:


AutoCAD

Uitwisselformaat .DXF

Tekeningen in DXF-formaat zijn uitwisselbaar tussen verschillende CAD programma's.

Industry Foundation Classes (IFC)

Download Revit family (RFA) (plugin vereist)

Voor testen:

HDHVersie: 5.3.0.9