• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch

Sonico 100

Karakter / Toepassing
De Sonico 100 leent zich uitstekend voor robuuste toepassingen met hogere geluidsisolatiewaarden, geschikt voor alle doeleinden en met volledige flexibiliteit in uitvoering en afwerking.
Door de volledige omkadering van de beplating is deze zeer goed beschermd, en is de wand uitstekend geschikt voor intensief gebruik zoals bijvoorbeeld in scholen, feestzalen en vergadercentra.

Frame opbouw
De panelen worden opgebouwd uit een zelfdragend aluminium frame, bestaande uit hardaluminium profielen (technisch naturel geanodiseerd) met inwendige stalen verstevigingen, waarbij de beplating met geluidsisolerende voorzieningen in het aluminium frame gevat is. Hierdoor ontstaat een lichte doch sterke constructie, geschikt voor de zwaarste omstandigheden.

Paneelaanzicht
Zichtbaar verticaal en horizontaal omkaderingsprofiel, die alle kanten van de beplating beschermt. Standaard uitvoering technisch naturel geanodiseerd aluminium. Als optie in elke gewenste RAL-kleur te lakken.

Normale paneelafmetingen

Dikte  :  107 mm
Breedte  :  450 - 1304 mm
Hoogte  :  max. 12.000 mm, afwijkende maten op aanvraag


Afwerking
Door de opbouw van de Sonico 100, is deze met vrijwel alle gangbare interieur afwerkingen te bekleden. Hierdoor is de Sonico 100 naadloos in uw interieur te integreren.

Geluidsisolatie Rw-waarde (laboratoriumwaarde)
38 dB, 40 dB, 42 dB, 46 dB, 50 dB, 52 dB, 53 dB, 54 dB, 55dB

Gewicht
25 kg/m2, 26 kg/m2, 27 kg/m2, 31 kg/m2, 41 kg/m2, 42 kg/m2, 45 kg/m2, 46 kg/m2, 47kg/m2 

Bedieningsmechanisme
De panelen worden bediend met behulp van het zeer gebruikersvriendelijke Quick-mechanisme (kwartslag) en bij het Telescooppaneel (= eind-/sluitpaneel) de gepatenteerde volgorde bediening, waardoor het opstellen en afbouwen van de wand op een snelle en vloeiende manier geschied.
Door het geveerde mechanisme is bij vergrendeling de juiste aandrukkracht van ieder afzonderlijk paneel verzekerd, en daardoor ook de geluidsisolatie.

Rail & Wiel / Trolleys
Door de combinatie van een aluminium rail met wielstellen met een kunststof loopvlak, is een geruisloze en soepele verplaatsing van de panelen tot in lengte van jaren gegarandeerd.
De rail is standaard voorzien van aansluitprofielen voor een probleemloze aansluiting van het systeemplafond op de gemonteerde rail. Deze profielen voorkomen tevens dat het plafond beschadigd word bij het verplaatsen van de panelen.

Klik op één van onderstaande keuzes om de tekening te bekijken:


AutoCAD

Uitwisselformaat .DXF

Tekeningen in DXF-formaat zijn uitwisselbaar tussen verschillende CAD programma's.

Industry Foundation Classes (IFC)

Download Revit family (RFA) (plugin vereist)

Voor testen:

HDHVersie: 5.3.0.9