• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch

Sonico 110 F30

Karakter / Toepassing
De Sonico 110 leent zich uitstekend voor esthetische toepassingen met gemiddelde en hogere geluidsisolatiewaarden, en heeft door het ontbreken van zichtbare profilering een luxe uitstraling. De wand is dan ook bijzonder geschikt voor toepassingen in een exclusieve omgeving.

Frame opbouw
De panelen worden opgebouwd uit een zelfdragend aluminium frame, bestaande uit hardaluminium profielen (technisch naturel geanodiseerd) met inwendige stalen verstevigingen, waarbij de beplating met geluidsisolerende voorzieningen op het aluminium frame word aangebracht. Hierdoor ontstaat een lichte doch sterke constructie, met een exclusief karakter.

Paneelaanzicht
Verdekt (niet zichtbaar) omkaderingsprofiel. Standaard uitvoering technisch naturel geanodiseerd aluminium. Als optie in elke gewenste RAL-kleur te lakken.

Normale paneelafmetingen

Dikte  :  117 mm
Breedte  :  450 - 1235 mm
Hoogte  :  2000 - 4000 mm, afwijkende maten op aanvraag


Afwerking
Door de opbouw van de Sonico 110, is deze met vrijwel alle gangbare interieur afwerkingen te bekleden. Hierdoor is de Sonico 110 naadloos in uw interieur te integreren.

30 min. Brandwerend
Uitvoering F30, Rookwering 60 minuten in combinatie met brandwering

Geluidsisolatie Rw-waarde (laboratoriumwaarde)
42 dB, 44 dB, 47 dB, 50 dB, 52 dB, 54 dB

Gewicht
34 kg/m2, 35 kg/m2, 42 kg/m2, 48 kg/m2, 49 kg/m2

Bedieningsmechanisme
De panelen worden bediend met behulp van het zeer gebruikersvriendelijke Quick-mechanisme (kwartslag) en bij het Telescooppaneel (= eind-/sluitpaneel) de gepatenteerde volgorde bediening, waardoor het opstellen en afbouwen van de wand op een snelle en vloeiende manier geschied.
Door het geveerde mechanisme is bij vergrendeling de juiste aandrukkracht van ieder afzonderlijk paneel verzekerd, en daardoor ook de geluidsisolatie.

Rail & Wiel / Trolleys
Door de combinatie van een aluminium rail met wielstellen met een kunststof loopvlak, is een geruisloze en soepele verplaatsing van de panelen tot in lengte van jaren gegarandeerd.
De rail is standaard voorzien van aansluitprofielen voor een probleemloze aansluiting van het systeemplafond op de gemonteerde rail. Deze profielen voorkomen tevens dat het plafond beschadigd word bij het verplaatsen van de panelen.

Klik op één van onderstaande keuzes om de tekening te bekijken:


AutoCAD

Uitwisselformaat .DXF

Tekeningen in DXF-formaat zijn uitwisselbaar tussen verschillende CAD programma's.

Industry Foundation Classes (IFC)

Download Revit family (RFA) (plugin vereist)

Voor testen:

HDHVersie: 5.3.0.9