• Nederlands
  • English
  • français
  • Deutsch

Vetro

Karakter / Toepassing
De elegante Vetro leent zich uitstekend voor toepassingen met gemiddelde geluidsisolatiewaarden, geschikt voor alle situaties waar transparantie en flexibiliteit gewenst is. Door de verticale profielen is de beglazing zeer goed beschermd, en is de wand uitstekend geschikt voor intensief gebruik.

Paneelafmetingen

Dikte  :  87 mm
Breedte  :  max. 900 mm
Hoogte  :  max. 3100 mm

Frame opbouw
Aluminium frame (technisch naturel geanodiseerd) waarbij het glas is gelijmd.

Paneelaanzicht
Zichtbaar verticaal en horizontaal omkaderingsprofiel, dat alle zijden van de beglazing beschermt. Standaard uitvoering technisch naturel geanodiseerd aluminium. Als optie in elke RAL-kleur verkrijgbaar.

Beglazing
5 mm gehard glas (NEN-EN 12150)

Geluidsisolatie Rw-waarde (laboratoriumwaarde)
40 dB.

De geluidsisolatiewaarden zijn verkregen door testen in gecertificeerd laboratorium volgens DIN EN ISO 10140-2:2010.

Gewicht
30 kg/m2

Bedieningsmechanisme
De wand vergrendelt zichzelf gedurende het opstellen, waardoor er geen vergrendelingspunten in het zichtvlak van de wand zijn.

Rail & Wielstellen
Door de combinatie van een aluminium rail met wielstellen met een kunststof loopvlak, is een geruisloze en soepele verplaatsing van de panelen tot in lengte van jaren gegarandeerd. De rail is standaard voorzien van aansluitprofielen voor een probleemloze aansluiting van het systeemplafond op de gemonteerde rail. Deze profielen voorkomen tevens dat het plafond beschadigd word bij het verplaatsen van de panelen.

Voor het geselecteerde product zijn geen cad-bestanden aanwezig.